Sommaraktiviteter vid klubblokalen.

Traktorklubben i Dotorp har som bekant semester och medlemmarna sitter i sina trädgårdar, dricker paraplydrinkar och njuter av sommaren. Men den 8:e augusti var det full fart vid lokalen i Dotorp. Då startade ett aktivt gäng en vandring i området. Det var Kroppefjälls Vandrare som arrangerade en fyra kilometer lång vandring med start och målgång utanför klubblokalen. Närmare 80 personer gick i samlad trupp över gärdena till Södra Kärrs Lantbruk där Niclas och Lena Stang berättade om verksamheten. Där fick alla också ta sig en titt i ladugården med besättning och en toppmodern mjölkningsanläggning. Sällskapet vandrade sedan vidare österut över åkrarna och tog en fika innan alla vinglade över älven och fick en föreläsning om en av gårdarna som en gång i tiden där funnits. Efter att vidare tittat på platsen där den gamla cykelreparatören bott och verkat gick alla tillbaka till Dotorp. Vandringen avslutades med att Karl-Erik visade traktorklubbens verksamhet samtidigt som deltagarna fick titta runt i lokalen.